Betalingsservice


“Her kan du tilmelde dig til Betalingsservice. Så bliver dine fremtidige regninger til Grundejerforeningen Havnsøgårdsvej betalt til tiden – hverken for tidligt eller for sent. Du slipper for at stå i kø på posthuset eller i banken. Eller for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank. Samtidig undgår du kedelige rykkere og gebyrer. Betalingsservice klarer betalingerne for dig. Det er det nemmeste i verden. Tilmeld dig her – hvor du også kan se reglerne.

“Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelåsikon, som viser, at du er på en sikker forbindelse. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Nets. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Nets.”

I feltet “Kundenr.:” skal du taste dit husnummer på Havnsøgårdsvej. Det vil sige, tilmelder du grunden Havnsøgårdsvej 59, skal du blot taste 59 i dette felt.

BS   Betalingsservice online tilmelding